Jachthaven De Kranerweerd B.V. Zwartsluis

Makelaardij

Wilt u uw schip verkopen? Dan kunt u terecht bij ‘Yacht-Gallery’, eveneens gevestigd op het terrein van jachthaven de Kranerweerd. Dit makelaarskantoor heeft jarenlange ervaring in de verkoop van gebruikte, maar ook nieuwe jachten. Yacht Gallery is dé partij om u te ondersteunen bij de verkoop van uw schip!

Hoe werkt Yacht Gallery?

U maakt eerst vrijblijvend een afspraak met de makelaar om de waarde van uw schip te bepalen. Als u er klaar voor bent gaat het schip in de verkoop. Het krijgt dan een ligplaats in onze haven, eventueel overdekt of op de wal. Yacht Gallery neemt vervolgens het complete verkoopproces van u over. Dankzij hun brede (internationale) netwerk kunnen zij de verkoop van uw schip flink bespoedigen.

Taxaties

In sommige gevallen is het nodig om een officieel taxatierapport van uw schip te laten maken. Omdat u een financiering wilt aanvragen bijvoorbeeld, of omdat u te maken heeft met een boedelscheiding, of faillissement. Ook in dat geval kunt u bij Yacht Gallery terecht. Zij zijn een EMCI-gecertificeerde makelaar en taxateur en worden door overheids- en bankinstellingen erkend als betrouwbare uitvoerder van taxaties.

Meer weten? Kijk op yacht-gallery.com

Naar het overzicht
  • Gratis WiFi
  • Veilig parkeren
  • Modern sanitair
  • Gratis pontje naar het centrum
Jachthaven De Kranerweerd Zwartsluis
AdresHet Oude Diep 5-7
8064 PN Zwartsluis
Overijssel / Nederland
Telefoon+31 (0)38 386 73 51
Fax+31 (0)38 386 83 51
E-mailinfo@kranerweerd.nl
Plan uw route Google Maps »
Openbaar vervoer 9292.nl »
Laat ons u bellen!

Wordt u liever teruggebeld? Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een ogenblik geduld…
© 2019 Jachthaven De Kranerweerd B.V. Privacyverklaring Disclaimer Concept & Realisatie Active Creations