Jachthaven De Kranerweerd B.V. Zwartsluis

Vaste ligplaatsen Zwartsluis

Sommige vaste gasten kiezen ervoor om een heel jaar bij ons te vertoeven, anderen alleen de zomerperiode. In de winterperiode maken veel mensen gebruik van overdekte ligplaatsen of winterstalling aan de wal. Wat uw persoonlijke wensen ook zijn; wij regelen het voor u!

Heerlijke thuishaven

Bij Jachthaven de Kranerweerd doen we er alles aan om u een vertrouwd ‘thuisgevoel’ te bezorgen. Dat uit zich in een klantvriendelijke en gastvrije houding, maar ook in de aanwezigheid van sanitaire voorzieningen, WiFi, een goed restaurant, speeltuin voor de kids en diverse andere faciliteiten. Bovendien bevindt u zich vlakbij Zwartsluis, een gezellige dorp met diverse winkeltjes, cafés en eetgelegenheden. Deze levendige sfeer óp en rondom de jachthaven zorgt gegarandeerd voor een welkom gevoel!

Speciale service voor vaste gasten

Bij Jachthaven de Kranerweerd zijn we blij met onze vaste gasten. Daarom doen we graag een stapje extra. Dat varieert van het schoonmaken van uw boot, tot het verzorgen van de boodschappen of het aftanken van uw schip. Zo kunt u bij aankomst meteen genieten en hoeft u zich niet meer druk te maken om alle bijkomende beslommeringen. Heeft u zelf specifieke wensen? Laat het ons weten. Bij Jachthaven de Kranerweerd is bijna niets onmogelijk!

Een veilige plek voor uw geliefde schip

Als u kiest voor een vaste ligplaats, wilt u zeker weten dat uw schip zich op een veilige plek bevindt. Bij Jachthaven de Kranerweerd hoeft u daar niet over te twijfelen. Het complete haventerrein wordt bewaakt en de jachthaven bevindt zich achter de slagbomen. Ook in de winterperiode ligt uw schip veilig en droog in een overdekte box of winterstalling op de wal. Bovendien behandelen wij uw boot áltijd alsof hij van onszelf is!

Naar het overzicht
  • Gratis WiFi
  • Veilig parkeren
  • Modern sanitair
  • Gratis watertaxi naar het centrum
Jachthaven De Kranerweerd Zwartsluis
AdresHet Oude Diep 5-7
8064 PN Zwartsluis
Overijssel / Nederland
Telefoon+31 (0)38 386 73 51
E-mailinfo@kranerweerd.nl
Plan uw route Google Maps »
Openbaar vervoer 9292.nl »
Laat ons u bellen!

Wordt u liever teruggebeld? Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een ogenblik geduld…
© 2024 Jachthaven De Kranerweerd B.V. Privacyverklaring Disclaimer Concept & Realisatie Active Creations