Jachthaven De Kranerweerd B.V. Zwartsluis

Zwartsluis

Jachthaven de Kranerweerd is gelegen in het Overijsselse plaatsje Zwartsluis. In dit van oudsher bekende schippersdorp proeft u niet alleen de cultuur en historie, maar heeft u ook genoeg winkelgelegenheid!

Het dorp Zwartsluis

Blokzijl en Vollenhove

Met haar centrale ligging in de Kop van Overijssel is Jachthaven de Kranerweerd het perfecte startpunt voor een rondje Blokzijl en Vollenhove. Deze historische havenplaatsjes zijn voor veel van onze gasten een populaire bestemming voor een dag-of weekendtripje.

Blokzijl and Vollenhove

Nationale parken

Jachthaven de Kranerweerd bevindt zich in een omgeving met veel natuurschoon. Binnen no-time vaart u in de bekende ‘Weerribben-Wieden’. Een nationaal park waar u helemaal tot rust komt!

Nationaal park de Weerribben-Wieden

Poort naar het IJsselmeer

Onze jachthaven wordt ook wel de ‘poort naar het IJsselmeer genoemd. Met uw motor- of zeiljacht kunt u diverse vaartochten ondernemen over het Zwarte Water richting het IJsselmeer.

Het ijsselmeer

Friesland

Zwartsluis heeft een rechtstreekse verbinding met het Friese merengebied. Via de zogeheten ‘turfroute’ vaart u via Ossenzijl richting Sloten, IJlst, Sneek en Akrum om vervolgens Friesland verder te verkennen.

Dokkum Friesland

Twente

De Kranerweerd ligt direct aan het Meppelerdiep. Van hieruit kunt u eenvoudig richting het Oosten varen. Via Hoogeveen vaart u naar Coevorden en Gramsbergen om vervolgens via het Twentekanaal de rest van Twente te ontdekken.

Twentse kanalen
  • Gratis WiFi
  • Veilig parkeren
  • Modern sanitair
  • Gratis watertaxi naar het centrum
Jachthaven De Kranerweerd Zwartsluis
AdresHet Oude Diep 5-7
8064 PN Zwartsluis
Overijssel / Nederland
Telefoon+31 (0)38 386 73 51
E-mailinfo@kranerweerd.nl
Plan uw route Google Maps »
Openbaar vervoer 9292.nl »
Laat ons u bellen!

Wordt u liever teruggebeld? Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een ogenblik geduld…
© 2024 Jachthaven De Kranerweerd B.V. Privacyverklaring Disclaimer Concept & Realisatie Active Creations