Jachthaven De Kranerweerd B.V. Zwartsluis

Blauwe Vlag voor Jachthaven De Kranerweerd

Al 8 jaar op rij mag Jachthaven De Kranerweerd de Blauwe Vlag laten wapperen. Dit is een internationaal keurmerk voor veilige, schone en duurzame jachthavens en stranden.

In de praktijk betekent dit dat genomineerden moeten voldoen aan een aantal belangrijke criteria zoals schoon (zwem)water, goede sanitaire voorzieningen en een hoge mate van veiligheid. De Blauwe Vlag is één jaar geldig: jaarlijks wordt opnieuw aan de hand van controles bekeken of de stranden en jachthavens nog aan de vereisten voldoen.

Het is voor ons een erkenning van de kwaliteit van onze jachthaven. We investeren veel in een kwalitatief goed product waarbij we duurzaamheid, natuur en milieu belangrijke onderdelen zijn. De criteria van de Blauwe Vlag vormt daarbij een goed instrumentarium. Iedereen binnen ons bedrijf/op ons strand weet waar hij of zij aan toe is.

Service, beleving en kwaliteit!

Nieuw restaurant ’t Kraantje

In april 2017 heeft een gloednieuw restaurant de deuren geopend op Jachthaven De Kranerweerd. ’t Kraantje, dat werkelijk uniek is in alle facetten, is een begrip in de regio. Bereikbaar met de boot, auto en fiets voor zowel lunch, diner alsook een gezellige borrel.

Nationaal park de Weerribben-Wieden
  • Gratis WiFi
  • Veilig parkeren
  • Modern sanitair
  • Gratis watertaxi naar het centrum
Jachthaven De Kranerweerd Zwartsluis
AdresHet Oude Diep 5-7
8064 PN Zwartsluis
Overijssel / Nederland
Telefoon+31 (0)38 386 73 51
E-mailinfo@kranerweerd.nl
Plan uw route Google Maps »
Openbaar vervoer 9292.nl »
Laat ons u bellen!

Wordt u liever teruggebeld? Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een ogenblik geduld…
© 2024 Jachthaven De Kranerweerd B.V. Privacyverklaring Disclaimer Concept & Realisatie Active Creations