Jachthaven De Kranerweerd B.V. Zwartsluis

Jachtonderhoud

Technisch onderhoud is van groot belang voor onbezorgd vaarplezier. Op onze jachthaven heeft u uitgebreid de mogelijkheid om uw schip van het benodigde onderhoud te voorzien. Of het nu gaat om reparatie- of inbouwwerkzaamheden, het bestellen van onderdelen of het reinigen van uw schip…

Technisch Informatiecentrum

Onze jachthaven beschikt over een eigen informatiecentrum in het havenkantoor. Hier kunt u informatie inwinnen bij onze technici en alle benodigde onderdelen voor uw jacht verkrijgen. Het assortiment is specifiek gericht op de techniek en het onderhoud van uw jacht, motor, elektronische- of nautische installatie. U kunt hier terecht voor merken als Yanmar, Perkins, Lombardini, Eberspächer, Maritiem Booster, Victron, Raymarine, Northstar en Centurion. Heeft u specifieke wensen of wilt u iets bestellen? Leg het voor aan onze technici. Zij beschikken over een groot netwerk en kunnen u snel van informatie en producten voorzien.

Servicestation

Naast het informatiecentrum beschikt de jachthaven over een servicestation. Vanuit dit servicestation voeren onze technici dagelijks reparatie- en inbouwwerkzaamheden uit aan jachten en motoren. In het servicestation kunt u tevens terecht voor brandstoffen, smeeroliën en gasflessen. Ook kunt u hier uw vuilwater en bilgewater inleveren tegen het bedrag zoals vermeld op de tarievenlijst.

Ship cleaning

Onder jachtonderhoud valt ook het schoonmaken van uw boot. Wilt u zich daar verder niet over hoeven te bekommeren? Laat uw jacht dan schoonmaken door één van de medewerkers van de jachthaven. U hoeft alleen maar telefonisch opdracht te geven en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Bij aankomst in de haven ligt uw jacht goed verzorgd klaar voor vertrek. Zo kunt u zorgeloos van uw boot én uw vrije tijd genieten! Benieuwd naar de kosten? Check de tarievenlijst.

Naar het overzicht
  • Gratis WiFi
  • Veilig parkeren
  • Modern sanitair
  • Gratis watertaxi naar het centrum
Jachthaven De Kranerweerd Zwartsluis
AdresHet Oude Diep 5-7
8064 PN Zwartsluis
Overijssel / Nederland
Telefoon+31 (0)38 386 73 51
E-mailinfo@kranerweerd.nl
Plan uw route Google Maps »
Openbaar vervoer 9292.nl »
Laat ons u bellen!

Wordt u liever teruggebeld? Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een ogenblik geduld…
© 2024 Jachthaven De Kranerweerd B.V. Privacyverklaring Disclaimer Concept & Realisatie Active Creations